maanantai 11. huhtikuuta 2016

Livikon uutiskirje -tilauksella palkinnoille!

Uupuuko grillivarustuksestasi upea Big Peatin esiliina tai paistaako kevätaurinko jo pahasti päälaelle? Nyt voit Livikon uutiskirjeen tilauksella voittaa jonkun Livikon ja Big Peatin palkinnoista ja osallistuminen on todella helppoa. Etunimi, Sukunimi ja sähköpostiosoite tauluun ja osallistuminen on suoritettu.

Liviko suosittelee osallistumaan myös vaikka sinulle tulisi jo Tallinnan parhaat tarjoukset sähköpostilla, joten käy rustaamassa nämä tiedot Livikon Facebook-sivuilla omaan lomakkeeseen ja voitto voi olla sinun! Ja osallistumaan pääset tästä linkistä, linkki vie Liviko Store & Moren Facebook-sivuille. Toimi nopeasti skaba on voimassa 20.4. klo 23:59 saakka!

Tykkäämällä ja Jakamalla Livikon FB-kisaa juuri sinulla voi olla paremmat mahdollisuudet voittaa.

Kuvakaappaus Livikon FB-sivuilta, https://www.facebook.com/LivikoAlcostore/

Liviko juhlii tässä kuussa uuden lippulaivamyymälän avaamista ja tässä on tälle viikolle alkusoittona siis Livikon ja Big Peatin järjestämä arvonta. Palkintoina on muutama vähän isompi palkinto ja roppakaupalla pienempiä lohdutuspalkintoja, joten hopihopi osallistumaan. Livikolla on kaupassaan varsin mukavat hinnat muutenkin ja varsinkaan nyt kevään korvalla kannattaa hyödyntää kaikki mahdolliset tarjoukset ja käydä hakea kevään ja kesän sihijuomat Tallinnasta parhain hinnoin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti