perjantai 15. huhtikuuta 2016

Eckerö Linen 12 euron päiväristeily Tallinnaan!

No nyt on taas edullista ja etevää. Kuukauden ajan matkaaja pääsee Päivä Tallinnassa -risteilylle todella edullisesti, 12 euroa per henkilö! Keväisen tarjouksen tarjoaa Eckerö Line ja matkustusaika on siis su-pe lähdöillä aina 15.5. saakka. Tämän lisäksi tarjous koskee myös lauantain 30.4. risteilyä, joten Vappuun on hyvä ottaa vauhtia vaikka laivalta!


Edun saat käyttöösi klikkaamalla itsesi Eckeröinen sivuille ja käyttämällä alennuskoodia HUHTI, tai sitten klikkaamalla ylläolevaa kuvaa tai tätä linkkiä: Eckerölinen 12 euron päiväristeily!

Sivuilla hinta näyttää 17 euroa per henkilö, mutta kun lisäät aikuisen matkustajaksi, Nettihinnaksi tulee 12 euroa. 6-17 vuotiaiden maksu näyttää olevan 9 euroa ja alle 5 -vuotiaat matkaavat ilmaiseksi. Esimerkiksi kahden aikuisen, yhden 6-17 vuotiaan ja yhden 0-5 vuotiaan päiväristeilyn hinnaksi Eckerö Linellä tulee siis kokonaista 33 euroa. Ja tämä ei siis ole per suunta, vaan meno-paluu! Yhden suunnan hinnaksi tulee 16,5 euroa koko kööriltä!

17 euron hinta on näkyvissä kun menet sivuille. Alennuskoodi on HUHTI.

Lisää aikuinen ja näet sivun alareunassa oikean hinnan.

Esimerkkinä kaksi aikuista, yksi 6-17 vuotias ja yksi 0-5 vuotias. Hinta 33 euroa.

Bonuksia Tallinnanristeilystä!


Ja mikäli haluat vielä kaiken irti tästäkin ostoksesta, käytä S-bonuskorttia. Tallinna Tutuksi -sivusto suosittelee myös tutustumista Ostohyvitys.fi -palveluun. Rekisteröitymällä ilmaiseksi bonusohjelmaan saat huimia bonuksia melkein kaikista verkko-ostoksista. Erityisen kätevä on suoraan selaimeen asennettava Ostoshyvitys.fi plug-in, joka muistuttaa jokaisen tähän ohjelmaan kuuluvan verkkokaupan kohdalla että voit saada kerrytettyä bonusta, eli suoraan sanottuna rahaa. Eckerö Linellä tämä bonusprosentti on 3,08% Tutustu tästä:


Ostohyvitys.fi – Bonusta verkko-ostoksista

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti