perjantai 15. huhtikuuta 2016

Matkapojat - hintahulinat auki jo netissä!

Matkapoikien hintahulinat järjestetään 17.-24.4.2016. Jos kuitenkin haluaa olla nopea ja fiksu, matkaaja voi jo nyt varata ja ostaa näitä Hintahulinoiden huimia tarjouksia netistä, Matkapoikien sivuilta! Päiväristeily vai hotellimatka Tallinnaan, kylpyläloma muualle Viroon, risteily Tukholmaan tai Pietariin? Matkoja löytyy koko loppuvuodeksi, joten nyt on erinomainen paikka laittaa tämän vuoden matkavaraukset kuntoon. Tarjoushintoja pääset kahlailemaan tästä: Matkapojat.fi


Tarjolla on jälleen satoja matkoja lähelle ja kauas, Tallinnaan ja ties mihin. Edullisin hinta minkä nopealla vilkaisulla löysimme, oli 2,5 euron risteily Turusta - Tukholmaan ja takaisin. Ja ei, tuossa 2,5 eurossa ei ole pilkkuvirhettä. Meiltä usein kysytään saako näistä matkoista niitä Club One -pisteitä, niin toki vain! Club One -kortin numeroa kysytään ja kun matkustat TallinkSiljalla tai vaikkapa Finnairilla, saat Matkapoikien kautta varatuista matkoista pisteet omalle pistetilillesi. Kätevää!


Silja Europan päiväristeily irtoaa kahdeksalla (8) eurolla, Viking XPRS:n reissu yhdeksällä (9) eurolla ja hotellimatkalle Tallinnaan pääsee 26 eurolla. Eipä tämä nyt hinnasta jää todellakaan kiinni.


Baltic Queen palaa kohta takaisin telakalta ja Silja Europa siirtyy tekemään päiväristeilyjä. Baltic Queenin 22 -tunnin risteilylle pääsee myös todella halvalla, tarkista löytyykö itsellesi sopiva lähtöpäivä ja varaa reissu itsellesi tai vaikkapa kaveriporukalle.


Varaa omasi ennen muita: Matkapojat.fi

Muista että myös Matkapoikien matkoista saat Ostohyvitys.fi palvelun kautta bonusta! Olethan jo liittynyt ilmaiseksi ja keräät bonusta näistäkin matkoista? Jos et, niin suosittelemme!
Liity Ostohyvitykseen ja saat rahaa takaisin ostoksistasi! 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti