keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Baltic Guide - Viron parhaat ravintolat 2017

Helmikuun 2017 Baltic Guiden välissä julkaistiin myös Viron parhaat ravintolat 2017 -liite. Tässä 32-sivuisessa lehtisessä on esitelty useampi virolainen ravintola, joka on tässä viime vuosien aikana ollut kovastikin tapetilla. Ja onhan se näin, tässä taitaa olla aika hyvin Viron parhaita ravintoloita listattuna, vaikka monta erinomaista ravintolaa listalta puuttuukin. Makuasioita toki.

Klikkaa kansikuvaa lukeaksesi lehden
Art Priori, Horisont, Ribe, Platz, Cru, Sardiinid, Cafe Lyon, Gloria Veinikelder, Toa, Riis, MuSU, Seller, Apelsini Raudtee, Kopli Restoran, Pärnu Kalamajakas, Mon Ami, Antonius ja Dominic, siinä ravintolat jotka ovat päässeet tällä kertaa tähän Viron parhaat ravintolat lehtiseen. Mukana on myös kartta Virosta ja Tallinnasta, luonnollisesti näihin on merkitty kaikki opuksessa esitellyt ravintolat. Lehden lopusta löytyy vielä asiaa White Guiden valitsemista Viron Parhaista Ravintoloista, joiden joukosta löytyy monta Viron ravintolahelmeä joita voimme suositella.

Tiedätkö mista ravintolasta? (Kuvakaappaus Baltic Guide)
Lähes 1300:n eri ruokapaikan Viro todellakin tarjoaa kaikenlaista suuhunpantavaa laidasta laitaan ja tässä on niistä muutama. Palvelutaso laahaa joissain tämän listan ulkopuolisissa ravintoloissa valitettavasti aika paljon jäljessä moneen muuhun verrattuna, mutta eiköhän tähänkin tule parannusta pikkuhiljaa. Tai toivotaan ainakin.

Lisää erinomaisia virolaisia ravintoloita löydät esimerkiksi Flavours of Estonian sivuilta, Viron Ravintolaopas tarjoaa valtavasti erinomaisia vaihtoehtoja ruokailemiseen Suomenlahden toisella puolella. Kannattaa varata pöytä aina ajoissa, sillä jotkut suosikkiravintolat ovat todella suosittuja ja välttämättä paikkaa ei löydy edes seuraavalle viikolle.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti