tiistai 7. helmikuuta 2017

Eckerö Linen Buffet 2017 - teemabuffet parhaasta päästä

Mikä on sinun mielestäsi Helsinki - Tallinna välin paras Buffet? Onko se uusi Tallink Megastarin Buffet vai Viking XPRS:n buffa? No makuasioitahan nämä, mutta aika moni antaa äänensä Eckerö Linen omalle buffetille. Ja kyllä, onhan se hyvä.

Eckerö Line julistaa olevansa ainoa suomalainen laiva Tallinnaan. Noo... ehkä hieman rajoja venytettynä näin, sillä onhan yhtiö toki suomalainen, mutta M/S Finlandia on hienosta nimestä huolimatta rakennettu Etelä-Koreassa. Nyt kun sisaralus, Tallinkin M/S Superstar on poistunut Välimeren lämpösille vesille, on Eckerö toisen sisarusaluksen kanssa yksin Itämerellä.


Kilpailu matkustajista on toki kovaa, sillä Viking XPRS ja kesällä alukset Mariella ja Gabriella (kyllä, liikennöivät jälleen kesällä Helsinki-Tallinna välillä Tukholman lisäksi 17.6. - 13.8.2017) liikennöivät samalla reitillä, samoin kun TallinkSiljan Megastar, Star ja Europa.


Buffet Eckerö


Eckerö Linen Buffet Eckerö on 400-paikkainen ruokailupaikka aluksen kahdeksannella kannella. Ruokailupaikkana Buffet Eckerö on viihtyisä ja se tarjoaa kaksi aamiaiskattausta aamulähdöillä ja perinteisen buffet-pöydän muilla päivän lähdöillä.

Ennakkoon ostettuna Buffet maksaa ainoastaan 22 euroa per henkilö (lapset 6-17, 13 euroa). Hinta on edullinen kun siihen kuuluvat aluruoat, lämpimät ruoat ja jälkiruoat noutopöydästä ja ruokajuomat (olut, viinit, vesi, virvoitusjuomat hanasta ja kahvi / tee). Tallinnasta Helsinkiin Buffet-pöydän kattausajata ovat kello 12:00 ja 18:30, Helsingistä Tallinnaan kattaus on kello 15:00.


Suomi-herkkuja tarjolla


Vuoden 2016 Tapaninpäivästä alkaen M/S Eckeröllä on saanut nauttia Suomi-Herkuista. Suomi 100, eli 100 herkkua laivalla kattaus on tarjolla aina 29.3.2017, joten vielä ehdit mainiosti maistamaan miltä Eckerön juhlaherkut maistuvat. Herkuttelu ei suinkaan lopu tähän, vaan koko vuosi on jo varattu erilaisille teemaviikoille. Katso menu tästä linkistä, mikäli allaoleva menu on liian pienellä. Linkin takaa löydät menun myös ruotsiksi, englanniksi ja viroksi.


Tulevia teemaviikkoja Buffet Eckerössä


Maaliskuun lopusta kesäkuun alkuun nautitaan Keula kohti kesää -buffet 30.3.-7.6., jonka perään on luvassa aikaisemmilta vuosilta suosittu Saaristolaispöytä 8.6.-23.8. Elokuun lopussa saamme nauttia buffet-ruokailusta teemalla Mereltä kaupunkiin -buffet 24.8.-4.10. ja lokakuun alussa alkavat jo legendaariset Riistaviikot 5.10.-14.11. Marraskuun puolesta välistä alkaen Buffet Eckerön teemana on Juhlapöytä 15.11.-23.12.

Varaa oma päiväristeily tai miniristeily Tallinnaan tai lähde vaikkapa hotellimatkalle Tallinnaan Eckerölinen sivuilta. Samalla voit varata vaikkapa maistuvan Buffet-aterian.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti