torstai 2. helmikuuta 2017

Vuokraa auto Tallinnasta vaikka heti - www.viroautovuokraamo.fi

Usein meiltä kysytään mistä kannattaa vuokrata auto Tallinnasta. Erilaisia vuokraamoitahan on Tallinnassa ja Virossa vaikka kuinka paljon, joten valikoimaa riittää. Viro Autovuokraamo on yksi suuremman valikoiman erilaisia autoja tarjoava autovuokraamo jota voimme suositella.

Eesti Autorent eli Viro Autovuokraamo vuokraa autoja henkilöautoista isoihin pakettiautoihin. Valikoimassa on myös tila-autoja ja minibusseja ja löytyypä tarjonnasta myös muutama peräkärrykin. Viro Autovuokraamon valikoima uusiutuu jatkuvasti, joten kannattaa käydä katsastamassa säännöllisesti uudet autot ja parhaat hinnat Tallinnassa.

Edullisia henkilöautoja lyhyempään ja pidempään tarpeeseen
Yritys on toiminut Tallinnassa vuodesta 2010 ja tarjousta voi kysyä kotisivujen kautta jotka löytyvät kätevästi suomeksi käännettynä osoitteesta www.viroautovuokraamo.fi. Voit kysyä myös tarjousta puhelimitse numerosta +372 56 85 00 85 ja toki voit laittaa myös tiedustelun sähköpostilla osoitteeseen rent(at)eestiautorent.ee. Helposti voit myös hakea vapaita autoja tietyille ajankohdille sivuilta löytyvällä hakulomakkeelta.

Vuokraa auto helposti ja nopeasti 
+372 56 85 00 85
rent(at)eestiautorent.ee

Uusia ja upeita tila-autoja ja minibusseja
Vuokraukset onnistuu yhdestä päivästä alkaen ja halvimmillaan saat neljä pyörää allesi 15 eurolla. Tarvitsetko kenties autoa oman auton korjauksen ajaksi, lomamatkan toteuttamiseen tai muuhun lyhytaikaiseen tai pidempiaikaiseen asiointiin? Kannttaa kysyä tarjous, se ei maksa mitään!

Tällä hetkellä sivujen kautta löytyy 11 henkilöautoa, joiden ominaisuudet, hinnat ja varauskalenteri löytyy mukavasti yhdestä ja samasta paikasta. Autoista löytyvät myös erilaiset valokuvat ja näiden perusteella onkin hyvä tehdä oma päätös vuokraamisesta. Ja mitä pidempi vuokrausaika, sitä alhaisempi vuorokausihinta. Kysy rohkeasti nettisivujen lomakkeen kautta, voit kysyä suomeksi!

Yhdestä ja samasta paikasta valokuvat, hinnat ja varauskalenteri
Sivuilla löytyy kahdeksan tila-autoa tai minibussia ja näidenkin hinnat ovat todella hyvät Suomen hintoihin verrattuna. Maksimissaan päivähinta parhaiten varustellulle autolle on 66 euroa per päivä ja tuo hinta on voimassa kesän turistisesongilla (1.6.2017 - 21.8.2017). Käykääpä katsomassa paljon Suomessa samalle ajalle maksaa samanlainen auto.

Isot pakettiautot edulliseen hintaan
Myös paketti- ja kuorma-autojen valikoima tällä sivustolla on varsin kattava. Näissä hinnat ovat alimmillaan viidestätoista (15€) eurosta kuuteenkymmeneenviiteen (65€) euroon, joten eipä ole nämäkään hinnoilla pilattu.Tarjolla on mm. Mercedes-Benz Sprinter 515 tai vaikkapa korkea Renault Master III. Ja näillä on mukava tuoda Virosta vähän enemmänkin tavaraa Suomeen.

Vuokrausehdoissa mainitaan että vuokraajan tulee olla vähintään 20-vuotias henkilö, jolla ajokortti on ollut vähintään yhden vuoden. Auton vuokraukseen tarvitaan ajokortti ja luottokortti josta vuokraamo varaa takuurahan 100 euroa. Tämä on varsin normaalia autovuokraamoiden toimintaa ja takuuraha palautuu käyttöön pian. Kaskovakuutuksen omavastuu on 400 euroa. Kannattaa lukea autovuokrauksen ehdot tarkkaan jotta yllätyksiä ei tule.

Isompaan kuljetukseen kalustoa löytyy myös
Ajoneuvo luovutetaan polttoainetankki täytenä ja palautetaan täytenä. Vuokraus maksetaan myös ennen vuokrausta, avainten luovutuksen yhteydessä. Mikäli tarvitset auton suoraan satamaan, sekin onnistuu. Palvelu maksaa 20 euroa. Samalla rahalla toki pääset taksilla osoitteeseen Kotka 44, jossa autovuokraamo sijaitsee.

Vuokraa auto helposti ja nopeasti 
+372 56 85 00 85
rent(at)eestiautorent.eeEi kommentteja :

Lähetä kommentti