perjantai 3. helmikuuta 2017

Calle helmikuu 2017 tarjoukset

Calle tarjoaa kahdessa Tallinnan kaupassaan mainioita kuukausittaisia tarjouksia. Tällä kertaa valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, aina kohutuista lakupiipuista viskeihin. Katsastetaan mitä onkaan Callen tarjouksissa tarjolla helmikuuksi.

Helmikuussa tuli valikoimaan uutuusviinit ja valikoima kasvaa koko ajan. Callen Norde Centrumin liike on auki hurjasta remontista ja uudisrakentamisesta huolimatta ja liikkeestä voi bongata hyviä remonttitarjouksia. Calle löytyy tätä nykyä myös aivan D-terminaalin kyljestä, Tallinkin terminaalia vastapäätä.

Helmikuun tarjouksissa on jälleen paljon erilaisia tuotteita mainioin hinnoin ja nämä hinnat ovat siis voimassa helmikuun ajan tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Uutiskirjeen tilaajille on sähköpostiin ilmestynyt myös pari erikoistarjousta jotka ovat voimassa pari viikkoa, jonka jälkeen tulevat jälleen uudet tarjoukset. Onhan sinulla jo uutiskirje tilattuna?

Lakupiippu on tupakkatuote?

Koko Calle helmikuu 2017 tarjouskuvaston löydät Callekaupan kotisivuilta, sinne pääset klikkaamalla vaikkapa allaolevaa tarjouslehtisen kuvaa.

Paljon mainioita tarjouksia helmikuulle 2017

Monet Baltic Guidea lukevat huomasivat varmasti myös lehdessä Callen kuponkitarjoukset. Baltic Guideahan painetaan kahta eri versiota, toinen on tarkoitettu Suomessa luettavaksi ja toinen taas on tarjolla Viron päässä. Eroa näillä lehdillä on lähinnä väkevien juomien mainostamisessa, nettilehti taitaa olla tuo Viron versio.

Mikäli haluat hyödyntää nämä kaksi kuponkitarjousta, tulee sinun napata / leikata kuponki Suomen Baltic Guidesta ja Viron Baltic Guidesta mukaasi ja antaa ne kassalla ostostesi yhteydessä. Painetut Baltic Guidet löydät terminaaleista ja useista muista jakelupaikoista, jotka löydät tämän linkin takaa. Uutta Baltic Guide Helmikuu 2017 -lehteä pääset lukemaan netin kautta.

Kupongit näet tästä, mutta ostaaksesi tuotteita, sinulla tulee olla kupongit mukana. Tarjolla on oikein mainiot edut ja säästöä tulee. Enintään kolme tuotetta per asiakas.

Ranskalainen Grand Sud Merlot 300cl BIB edulliseen hintaan.

Uudet australialaiset Famininghamin viinilaatikot kuponkihinnalla edullisesti.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti