tiistai 28. helmikuuta 2017

Tallinna Tutuksi - juomien hintavertailut päivitystä tarjolla

Sivuston suositut juomien hintavertailut löytyvät tuosta sivun ylävalikosta, mutta Viron alkoholiveronnoston jälkeen olisi taas aika päivittää näitä vertailuja. Heinäkuun 1. päivä vero nousee taas ja tällä kertaa luvassa on hieman isompi korotus veroon. Vaikka prosenttiluvut kuulostavat suurilta, euromääräiset korotukset ovat jäänee vielä suhteellisen pieniksi. 

Mutta me väitämme että niin kauan kuin alkoholituotteet ovat edullisempia Virossa ja laivoilla kuin Suomessa, niin kauan niitä tuodaan Suomeen, vaikka hinnanero ei olisi mikään valtavan suuri. No, tällä hetkellä se tietyissä tuotteissa on, joten matkustajatuonti on isoa. Mutta kenties ainakin heinäkuisen verojen noston jälkeen ainakin vähenemässä miedoimpien tuotteiden osalta? Jos pitäisi veikata, tulee vielä ennen heinäkuun alkua melkoinen ralli Viroon. Joka tietty jatkuu senkin jälkeen.

Nyt ajattelimme että voisimme jonkun hintavertailun päivittää ja myös sinä voit vaikuttaa siihen mikä hintavertailu voisi olla se ensimmäinen. Tallinna Tutuksi Facebook-sivuilla on menossa äänestys ja äänestykseen osallistujen kesken arvotaan myös lahjakortteja Tallinnan-matkoille.

Käy osallistumassa ja tökkää oikea tykkää. Postausta saa jakaa myös kavereille ja tietenkin suositeltavaa on että tykkäät myös Tallinna Tutuksi -facebooksivuista.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti