maanantai 6. helmikuuta 2017

Elleday Tallinna - löydä hakemasi Tallinnasta

Elleday on jälleen yksi mainio tapa löytää Tallinnasta etsimäänsä. Internetin syövereistä löytyy paljon kaikenlaista kivaa, mutta Elleday.com on jälleen yksi kiva lisä tähän. Uusi palvelu ainakin meille ja löysimmekin tiedon että kyseinen palvelu onkin avattu vasta tämän kuun alussa, helmikuussa 2017.

Elleday.com sivuille voi rekisteröityä ja käyttäjiä palkitaan erilaisista aktiviteeteista. Ainakaan toistaiseksi sivuilta ei löytynyt mitä näillä pisteillä loppujen lopuksi saa, mutta hakutoiminto näyttäisi toimivan ihan kivasti. Käyttäjä voi hakea ruokapaikoista, yöelämästä, näköalapaikoista, ostoksista, kulttuurista, kaikesta muusta hauskasta, urheilusta, rentoutumisesta tai asioista jotka käyttäjä on tallentanut omaan suosikkilistaan. Hakutoiminnossa voi myös hakea tietyn budjetin mukaan aina tiukasta luksustason budjettiin. Samoin tyylilajille on olemassa omat hakutoiminnot.

Elleday.com Tallinnan ruokapaikat kartalla

Hae Tallinnasta


Otetaan esimerkiksi vaikkapa Burgerit, eli näin viikon aloituksen jälkeen tekisi mieli vaikkapa syödä burgeria Tallinnassa. Tallinnassa on mainioita burgereita, mutta aina toki löytyy uusia paikkoja niiden nauttimiseen.

Hakusivulla käyttäjä voi tietenkin hakea hakusanalla (valitettavasti ainakin toistaiseksi englanniksi) ja haetaan tässä vaikkapa "burger" sanalla. Hakusivu löytyy suoraan tästä. Eteen ilmestyy oikealle kartta ja vasemmalla näkyy eri burger-paikkojen kuvia.

Kartalta löytyvät Tallinnan Hesburgerit ja McDonaldsit, mutta on kartalla sitten myös monelle tutut Diner, Dereku Burger ja Estonian Burger Factory, jotka tarjovat niitä oikeita hampurilaisia pikaruokaloiden lärpäkkeisiin verrattuna. Karttaa pääsee luonnollisesti zoomailemaan ja klikkaamalla ravintolan kohdalla, pääsee myös katsastamaan perustiedot kyseisestä ravintolasta. Ravintolan Elleday-sivulla on myös linkit sitten mm. Facebook-sivuille ja varsinaisille kotisivuille jos sellaiset löytyy. Samoin Elleday-sivu ehdottaa paikkoja mitkä voisivat olla verrattavissa valittuun paikkaan.

Sivusto laajenee


Toivottavasti käyttäjät ottavat sivuston "omakseen" ja lisäävät arvosteluita nähtävissä olevien paikkojen kohdille, sillä potentiaalia tässäkin sivustossa on. Helppokäyttöinen hakutoiminto on varmasti kaikkien etu. Ei tämä nyt vielä mikään Tripadvisor ole, mutta tuskin se ihan sellaiseksi pyrkiikään. Käy katsastamassa Elleday, vuoden päästä tämäkin sivu voi olla melkoinen hitti!

Käy tutustumassa Elleday.comiin (kuvakaappaus Elleday.com)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti