maanantai 13. helmikuuta 2017

Viking Club uudistuu - Viking Line Club aloittaa 17.2.2017

Kyllä, huhut ovat totta. Viking Linen Viking Club kokee tähän saakka historian suurimman uudistuksen ja ei pelkästään nimen myötä. Viking Club tunnetaan perjantaista 17.2.2017 alkaen nimellä Viking Line Club. Tarjolla on entistä parempaa palvelua monelle asiakkaalle, sillä tuosta päivästä alkaen rahankäytöstä alkaa saamaan pisteitä. Tai Veneitä niinkuin se Viking Linellä on kerrottu.

Viking Line Club alkaa perjantaina 17.2.2017 alkaen tarjoamaan asiakkailleen pisteiden keruuta. Tai tällä kertaa ei kerätäkään pisteitä vaan Veneitä. Jep. Yksi käytetty euro on yksi Vene. (Paat viroksi ja Båt ruotsiksi, 10 SEK). Jos et ole vielä Viking Clubin jäsen, se kannattaa tehdä viimeistään nyt, sillä saat kaikista tekemistäsi ostoksista laivalta pisteitä, joita siis kutsutaan Veneiksi. Veneitä saa myös matkavarausten maksuista. Yhden Veneen arvo on 0,015 euroa.

Veneiden keruu alkaa 17.2.2017 ja vuoden 2018 alusta alkaen näillä "Veneillä" voit sitten maksaa seuraavan Viking Line -matkasi osittain tai kokonaan, pistetilanteesta vai pitääkö sanoa Venetilanteestasi riippuen. Pistetaulukot saamme varmasti näkyviin heti kun palvelu virallisesti alkaa.

Veneet voimassa 24 kuukautta


Ihan kuten TallinkSiljan ClubOne -pistesysteemissä, kun varaus tehdään useammalle henkilölle, jokainen Viking Line Clubilainen saa Veneitä omasta osuudestaan. Kun saat kokoon 500 Venettä, eli käytännössä ostat laivalta 500 eurolla täi käytät sen verran matkavarauksen maksuun, saat erikoistarjouksen. Mikä tuo erikoistarjous sitten on, siitä ei vielä ole tietoa. 500 pistettä on kuitenkin puolivälissä Plus -tasoa, jolle pääsee kun 1000 Venettä on kasassa.

Todennäköisesti aika moni on yhden tai kahden reissun jälkeen jo Plus -tasolla, joten nähtäväksi jää tuleeko jossain vaiheessa oleman kolmas ja jopa neljäs taso, jota monet ovat haikailleet TallinkSiljalta. Pisteet ovat voimassa 24 kuukautta eli Veneiden myöntämishetkestä kahden vuoden ajan.

Kaksi tasoa, Member ja Plus


Perustaso, eli Member -taso tuo Clubilaisille punaisen Clubikortin ja se korvaa nykyisen Viking Club -kortin. Kun keräät yhden vuoden aikana 1000 Venettä, sinut ylennetään Plus -jäseneksi ja saat kaikista ostoksistasi kaksinkertaisen määrän Veneitä perus-Member -tasoon verrattuna. Todennäköisesti myös Plus-tason jäsen tuo myös erivärisen klubikortin lompakkoon.Näiden lisäksi luvassa on mm. erityisiä, vain Plus -jäsenille tarkoitettuja tarjouksia laivamyymälöissä, ravintoloissa ja baareissa. Lisätietoa löytyy http://www.vikingline.fi/viking-club/ osoitteesta Yhden Viking Line Club Veneen arvo on 0,015 euroa, eli 1,5 senttiä.


Viking Linen sivuilla löytyy jo uudet erikoistarjoukset, ja näissä uusi nimi Viking Line Club jo näkyy. Nämä katalogit ovat voimassa 17.2.2017 alkaen, eli tuolloin kun uusi Viking Line Club aloittaa. Kannattaa käydä katsastamassa klubin jäsenedut Viking Linen sivuilta.


Viking Line Clubin Xprice -erikoistarjoukset XPRS-laivalle on luettavissa tästä. Katalogi aukenee Infosivuihin uudesta Viking Line Clubista, tietoa suomeksi ja viroksi. Voimassa 17.2.-30.4.2017. Katalogin alkuun pääset klikkaamalla sivun alaosan ensimmäisistä numeroista.


Viking Line Clubin Tax Free Best of Season erikoistarjoukset Helsingistä Tukholmaan ja Turusta Tukholmaan 17.2.-30.4.2017. Katalogi aukeaa sivulle 72, jossa tietoa uudesta Viking Line Clubista ruotsiksi ja suomeksi. Katalogin alkuun pääset klikkaamalla sivun alaosan ensimmäisistä numeroista.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti