keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Loma Virossa Kevät 2017 lehti julkaistu

Loma Virossa on mainio lehti jossa on paljon asiaa - tietenkin lomailusta Virossa. Viro tarjoaa paljon kaikenlaista tehtävää ja nähtävää ja loman Virossa voi viettää monella eri tapaa. Jos olet menossa Tallinnaan tai Viroon, tai olet suunnittelemassa matkaa etelänaapuriimme, voimme vilpittömästi suositella Loma Virossa lehden lukemista.

Tällä kertaa opus on 64 sivuinen ja sisältää mainosten lisäksi paljon asiaa Virosta. Löytöretkeilijänä Virossa osiossa ovat Läänemaa ja Setumaa esittelyssä, Hyviä makuja etsimässä osuudessa tutustutaan Vuoden 2017 virolaisen ruoka-alueen valintaan ja katsastetaan virolaisia makuja 10 parhaassa ravintolassa.

Tästä lehdestä löytyy myös tietoa Viron tasavallan 100-vuotispäiväjuhlista ja mielenkiintoisen artikkelin siitä mitä Viro tarjoaa pyörätuolimatkailijalle, aihe jota ei ainakaan liian usein käsitellä. Kiinnostaako erikoisemmat hoidot Viron kylpylöissä tai haluatko kenties uusia ideoita ajanviettoon Virossa? Näistä ja paljon muista jutuista pääset lukemaan avaamalla verkkolehden Loma Virossa Kevät 2017.

Erinomaisesti tästä lehdestä löytyy myös kaikki kevään suurimmat kulttuuritapahtumat Virossa aina kesäkuulle saakka. (Sivut 53-54).

Klikkaa kuvaa ja lue Loma Virossa Kevät 2017

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti