keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Elven Taksi - Luotettava taksi Tallinnassa ja Virossa - sovi kuljetukset ryhmällesi

Elven Taksi - Elve Takso on taksi- ja tilausajoja suorittava yritys. Monelle Tallinnan-kävijälle tämä iloinen naiskuski on tuttu monesta yhteydestä. Kuljetukset hoituvat Tallinnassa sopimuksen mukaan ja sovittavissa on myös matkat pidemmälle kuten vaikkapa Pärnuun ja takaisin. Jos etsit kuljetuksia maksimissaan 16 hengen ryhmille Tallinnassa ja Virossa, löysit todennäköisesti etsimäsi.

Taksilla ajaminen Tallinnassa ja Virossa ei välttämättä ole kallista, mutta isomman porukan kanssa kuljetusten järjestäminen on aina isompi tai pienempi tuskan paikka.


Ota yhteyttä ja soita +372 50 155 08 
tai laita sähköpostia osoitteeseen 
elve.uusmae (at) mail.ee
tee tarjouspyyntö osoitteessa

Tämän takia onkin hyvä olemassa isompi auto, jolla kuljetukset sujuvat kerralla ja yhdellä autolla. Elven Taksin auto on tarpeeksi iso auto kuljettamaan isomman ryhmän tavaroineen perille luotettavasti ja varmasti. Varusteina autossa on mm. pieni jääkaappi ja karaokelaitteet ja matkanteko sujuu varsin mukavasti. Ainahan voit vuokrata oman tila-auton, mutta tuskin kukaan kuskin hommia ihan vapaaehtoisesti porukasta ottaa haltuunsa.

Välttämättä yhden tai kahden henkilön kuljetuksiin Elven Taksi ei ole se optimaalisin, mutta isommille ja pienemmille porukoille Elven Taksi on se jota voimme surutta suositella kaikille. 8 henkilön porukka menee kyllä normaaliin tilataksiin, mutta mihinkäs matkatavarat laitetaan? Ei mihinkään. Elven Taksissa tämäkin on huomioitu, vaikka ryhmä olisi hieman isompi.
Elve ja Mersu on monelle Tallinnan-matkaajalle tuttu näky.
Kuljetuksista sopiminen on helppoa. Voit laittaa Elvelle tekstiviestiä, soittaa tai lähettää sähköpostia kuljetustarpeistasi. Mahdollisuuksien mukaan Elve kuljettaa ryhmääsi myös pikakuljetuksena ja sen takia kannattaakin ottaa numero +372 50 155 08 muistiin puhelimeen, mikäli Tallinnan -matkalla tulee akuutti tarve kuljetuksille.

Elve puhuu hyvää suomea ja suomenkielen lisäksi kuljetukset sujuvat luonnollisesti viroksi, venäjäksi, saksaksi, jopa ruotsiksi ja englanniksi. Ja vaikka yhteistä kieltä ei löytyisi, ei ole epäilystäkään etteikö oikeaan paikkaan päästäisi, sillä Elven kokemuksella kaikki osoitteet kyllä löytyvät.

Paikkoja riittää kaikille

Tilava auto 1-16 hengelleElven kalustona on 1-16 henkilölle tarkoitettu iso Mercedes-merkkinen tila-auto. Autossa on takana tilaa matkalaukuille ja vaikkapa niille nestemäisille tuliaisille. Istumatilaa autossa on peräti kuudelletoista henkilölle, joten tällä yhdellä autolla isompikin ryhmä liikkuu kätevästi paikasta toiseen. Ja jos ryhmäsi on isompi, Elve kyllä hoitaa lisää kuljetuskalustoa.

Tarvitsetpa sitten kyytiä satamasta hotellille, Tallinnasta Pärnuun ja takaisin, kiertoajelua Tallinnan turistikohteiden välillä tai ihan minne vaan Virossa, aina kannattaa kysyä myös Elveltä tarjous. Usein kun on kerran Elven kyydittävänä matkustanut, seuraavaa kertaa jo odottelee innolla. Elve nähdään usein myös Suomen teillä ja toki kannattaa kysyä tarjousta omista kuljetustarpeista myös Suomen kamaralle. Nettisivut www.elvetakso.com toimivat lisäinfona ja voit vierailla vaikkapa Elven Taksin Facebook-sivuilla lähettämässä viestiä. Kun tilaat kyydityksiä, kerro Tallinna Tutuksi -terveisiä!


Ota yhteyttä ja soita +372 50 155 08 
 laita sähköpostia osoitteeseen 
elve.uusmae (at) mail.ee
tee tarjouspyyntö osoitteessa
1 kommentti :

  1. Hei
    Olemme tulossa Tallinaan 22.7.2019 Viking Linella M/S Marielalla saapuu 13.15 ja olemme menossa Pärnuun.Meitä on 7 henkilöä 3 aikuista ja 4 lasta.Mitä maksaa kyyti Pärnuun?T.Arto

    VastaaPoista