perjantai 17. helmikuuta 2017

Viking Line panostaa Tallinnan-liikenteeseen - uusi alus kesäksi

Viking Line ilmoitti tänään lisäävänsä kesäksi kapasiteettiaan Helsinki - Tallinna reitille. Viron matkailu on edelleen kasvussa, joten kesäksi kaavaillut Tukholman -laivojen vierailut Tallinnassa saavat kesäksi Viking Linen puolelta lisää kapasiteettia, kun se tuo Viking FSTR:n eli Viking Fasterin tälle välille.

Uusi laiva on tyypiltään katamaraani, jolla Helsinki - Tallinna -väli sujuu alle kahdessa tunnissa. Tämä alus tulee siis 10.4 - 22.10.2017 tälle reitille Viking XPRS:n ja Tukholman laivojen eli Mariellan ja Gabriellan lisäksi.
Vaikka kyseessä on katamaraani, siihen mahtuu 160 autoa ja 836 matkustajaa, joten kyseessä on suurempi kuin esimerkiksi Linda Linen pienemmät tuuliherkät katamaraanit. Lisätietoa kyseessä olevasta aluksesta löydät Viking Linen sivuilta.

Viking Line kuljettaa siis kesällä parhaimmillaan 12 kertaa päivässä Helsingin ja Tallinnan välillä asiakkaita, joten kapasiteetillä se kilpailee nyt tosissaan TallinkSiljan kanssa kuumimman matkustuskauden matkustajista. Katso kesäkauden aikataulut Viking Linen laivoille tästä alapuolelta:

Matkoja voi varata alkaen 15.3.2017. Muistathan että Viking Line Club uudistui 17.2.2017 ja nyt voit kerätä myös näistä matkoista ja laivaostoksista Viking Linen kanta-asiakaspisteitä eli Veneitä.


Lisää informaatiota on saatavilla mm. Viking Linen 17.2.2017 julkaistusta lehdistötiedotteesta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti